Waardoor vallen wij op

Over DCFS

Door uitsluitend gebruik te maken van professionals met meer dan 10 jaar relevante werkervaring, opgedaan bij internationaal opererende corporate finance en strategisch advies bureaus, investeringsbanken en uiteenlopende sectoren van het bedrijfsleven. Door deze brede hands-on werkervaring en de flexibele samenstelling van ons team, waarin alle specialistische kennis ruimschoots voor handen is, zijn wij in staat om het gehele speelveld te overzien en effectief in te spelen op de situatie, waardoor we in staat zijn om voor onze opdrachtgevers de optimale waarde te realiseren.

Waarom kiezen voor DCFS

Onze Aanpak

Ervaren Professionals

Wij werken enkel met professionals die >10 jaar relevante ervaring hebben. Hierdoor zijn wij in staat om snel en (kosten)effectief te werk te gaan, zodat onze opdrachtgevers optimaal profiteren.

Inhoud als Fundament

Door onze inhoudelijke expertise als uitgangspunt te nemen, en die te combineren met onze jarenlange ervaring, komt een hoogwaardige dienstverlening tot stand, die zich tevens kenmerkt door praktische uitvoerbaarheid.

Duidelijkheid

Wij houden van heldere afspraken, zodat alle betrokkenen weten wat ze kunnen verwachten. Bij ons dus geen verrassingen achteraf, maar duidelijkheid vooraf.

Transparantie

Wij werken op een transparante manier, dit houdt in dat de opdrachtgever weet wat we doen, wanneer we dat doen en welke mogelijkheden er zijn, zodat keuzes op een heldere manier kunnen worden gemaakt.

Flexibiliteit

Ieder project en iedere situatie heeft zijn eigen context, wat een unieke dynamiek geeft. Wij gaan samen met onze opdrachtgever het avontuur aan en snappen dat dit om flexibiliteit vraagt. Waar mogelijk bieden wij deze, ook als het op de kosten aankomt.

Persoonlijke Aandacht

Naast een inhoudelijk juiste oplossing, is een goed gevoel bij de gevonden oplossing van groot belang. Wij faciliteren onze opdrachtgevers bij het nemen van de juiste beslissingen voor de specifieke situatie. Onze dienstverlening gaat verder, ook nadat de opdracht is afgerond.

Dynamische samenstelling

Brede fundering van ervaring en kennis

Samen sta je sterk

Partners

Logo only 400 x 80

DCFB - De Corporate Finance Brigade

DCFB is een club van pragmatische en door de wol geverfde overnamespecialisten met Rotterdamse mentaliteit, gericht op het aan- en verkopen van bedrijven in het midden- en grootbedrijf. Uitgangspunten zijn zorgvuldigheid en rekening houdend met de complexiteit van het proces van bedrijfsoverdracht. De inhoudelijke expertise is vanzelfsprekend, de benadering persoonlijk en professioneel. Want een deal moet niet alleen goed zijn, maar ook goed voelen.

navarre-logo 400 x 80

Navarre Corporate Finance & Development

Navarre is een bedrijfskundig adviesbureau met > 25 jaar ervaring en een team van toegewijde professionals met ieder hun eigen insteek en achtergrond. Zij helpen ondernemers bij groei, herstructurering en M&A. Navarre is één van de oprichters van het internationale netwerk van de Terra Alliance. Deze alliantie met dekking in meer dan 50 landen bestaat uit onafhankelijke adviesbureaus met als doel klanten beter te kunnen adviseren bij grensoverschrijdende transacties.

Bewezen expertise

Accreditaties

NIRV Logo 275 x 75

Nederlands Instituut voor Registered Valuators

Het NiRV is de beroepsvereniging waarbij alle Register Valuators in Nederland zijn aangesloten. Een Register Valuator of RV is een financieel deskundige die gespecialiseerd is in de bepaling van de waarde van een onderneming. Het inschakelen van een RV bij het waarderen van bedrijven wordt steeds vanzelfsprekender, maar ook als het gaat om een zakelijk conflict, een echtscheiding, een faillissement of een schadeberekening zorgt een RV voor een heldere waardebepaling. RV is een beschermde titel.

eacva-logo new 200 x 75

European Association for Certified Valuators & Analysts

De EACVA heeft taxatieprofessionals opgeleid en gecertificeerd sinds de oprichting in 2005. De titel Certified Valuation Analyst (CVA) is de meest algemeen erkende en wereldwijd bekende referentie voor bedrijfswaardering. EACVA is de Europese dochter-organisatie van NACVA, de National Association of Certified Valuators & Analysts. NACVA is de marktleider in de opleiding van taxatieprofessionals in de Verenigde Staten en heeft meer dan 6.000 leden.

Bezoeklocaties

BREDA

-

ROTTERDAM

-

UTRECHT

Hoofdvestiging

Ceresstraat 1
4811 CA Breda
+31 (0)76 - 790 11 41